Om little-people

Hej med jer,

Hvor er det dejligt, at I kigger forbi vores side.

Vi er et modelbureau for de skønneste drenge og piger i Danmark, vi hedder Little People og firmaet blev stiftet 1. juni 2010.

Vi har valgt at navngive bureauet Little People med et glimt i øjet, da navnet kan betyde både 'børn', 'små mennesker' eller 'dværge', men vi har selvfølgelig kun børn "i arkivet".
Vi vil gerne give folk et smil på læben fra første møde med os, uanset om du møder os på kontoret eller om du kigger forbi hjemmesiden for første gang.

Little People startede i et lille kontor i Århus C i sommeren 2010. Men så fik vi vokseværk og blev for store til vores kontor på Ingerslevs Boulevard, heldigvis kunne vi flytte ind hos vores søster-firma, modelbureauet Le Management, på Søndergade 3 - men her blev vi kun i et år, for vi flyttede til Sønder Alle 6 den 15. februar 2013 i de skønneste nye lokaler. Vi har også udvidet med et dejligt kontor i København K den
1. oktober 2012. Der er fart over feltet hos os og vi elsker det.

Vil du læse endnu mere om os? Så kig med her:

Vi ved, hvor svært det kan være at vælge en børnemodel til en specifik opgave.
Især når man kigger på de mange ansigter på siden, og i virkeligheden søger man bare en pige, som kan stå på rulleskøjter eller en dreng som kan stå på hænder.

Man har brug for vejledning og god service.

Vi ved også, hvor vigtigt det er at sætte sig ind i den enkelte kundes ønsker og behov.
Vi sender gerne et tilbud på en opgave, og vi forstår dynamikken i at give et godt tilbud og have et langvarigt samarbejde med vores kunder.

Vi kan desuden også hjælpe med at booke makeup artister, stylister, fotografer og locations eller arrangere en event eller et modeshow.

Vi har et kærligt fokus på vores børnemodeller. Vi ønsker udelukkende at tilbyde børnene sjove og seriøse opgaver.
Det er vigtigt, at forældrene føler sig trygge ved at lade deres børn komme på modeljob for os.
Samtidig forstår vi balancen i, at arbejdet som børnemodel er en hobby for langt de fleste familier, og at de sommetider må takke nej til et job.

Vi håber, at dette har givet et lille indblik i drømmen bag little-people!