OM LITTLE PEOPLE

Little people er et børnemodelbureau der repræsenterer nogle af danmarks skønneste børnemodeller i str. 80-164. Bureauet, der blev stiftet i 2010, er i dag ejet af le management aps, som er skandinaviens største modelbureau for voksne.

Bureauet har kontor i henholdsvis aarhus c og københavn med kunde og modeller spredt ud over hele danmark.

Little people formidler kontakten mellem kunde og model, hvilket gør det til vores fornemmeste opgave, at match vores kunders ønsker og behov med vores modeller.

At være børnemodel er en hobby ligsom foldbold, sang eller anden fritidsinteresse. Det er derfor vigtigt for os, at det er af barnets egen interesse at deltage i modeljobs. Forældrenen skal tage stilling til det at være en del af modelverdenen. Man skal som forældre være indforstået med, at det er deres ansvar at fortælle at deres barn er skønt, selvom man ikke kommer på mange modeljobs. Denne modelverden er meget uvis og uden garanti for antal af jobs, men vi ønsker kun et godt samarbejde med “vores” forældre og modeller.

Little people lægger en dyd i at leverer et professionelt stykke arbejde, for både kunder og modeller. Dette er grunden til at vores testfotografering med jeres barn er vigtigt.
Det er til disse testfotograferinger little people møder deres modeller samt forældre. Samtidig giver dette forældrene og barnet indblik i, hvordan det er at være på et modeljob. Det er vigtigt for little people at kender sine modeller, da det er i vores interesse, at tilbyde jobs som matcher modellen såvel som kunden.

Ønsker i at vide mere om hvad det vil sige at være børnemodel hos little people, læs mere her under vores faq side (klik her)