Emilias far fortæller

”Du behøver ikke rejse om på den anden side af jorden for at skabe gode oplevelser med din familie”

IMG

I marts inviterede vi Emilia og hendes far ind til en editorial. Vi har spurgt Emilias far, Kristian, hvordan deres første oplevelse som model var. Han fortæller: ”Vi var begge spændte på, hvad der ventede os. Jeg er altid spændt, når Emilia skal prøve nye ting, for det er i disse situationer du lærer dit barn bedre at kende. Bliver hun nervøs, flov, genert, utryg etc. Emilia var spændt på, hvad der ventede, men havde samtidig glædet sig helt vildt til noget, som var så ukendt et territorie.

Vi havde taget hele dagen fri for at tage til shootet. Det har hele tiden været meningen, at det skulle være en fælles oplevelse mellem forældre og barn. Bare det at vi havde hele dagen før og efter shootet var skønt.

Efter shootet var vi ekstatiske. Jeg, fordi hun simpelthen klarede det så flot, og hende, fordi hun havde prøvet noget, som var så fjernt fra hendes dagligdag og tilmed kunne føle den ros som hun fik fra Little People teamet og fra mig.

Lige fra begyndelsen lavede vi som forældre den aftale, at hun skulle synes det var sjovt. Det er okay, at det udfordrer hende, men hun skulle være tryg ved det, ellers gik vi ikke videre med det. Når du så ser dit barn springe ud i sådan en opgave med selvtillid og gåpåmod, så bliver du, som forældre, stolt. Jeg kunne mærke på hende, at hun synes, det var fedt at føle, at hun var god til noget og tilmed få ros for det fra anden side. Det var netop, dét, som var hensigten med, at vi tilmeldte os Little People.

Du behøver ikke rejse om på den anden side af jorden for at skabe gode oplevelser med din familie. At vi var der sammen og kunne dele denne ualmindelige dag var meget stort.  Vores fælles oplevelser var helt klart med til at styrke båndet mellem os”

IMG