FAQ

 
Hvordan bliver mit barn børnemodel? Hvis dit barn ønsker at blive model hos Little People, skal I udfylde et ansøgningsskema. (Klik her) Derefter vil vi vurdere, om vi kan tilbyde at repræsentere dit barn. Dette vurderer vi ud fra vores kunders efterspørgsel.     Hvilke krav har bureauet til vores børnemodeller?  
Little People søger alle typer børnemodeller i str. 80-164. Det vigtigste er, at modellen er udadvendt, tålmodig og trives i nye miljøer.

Hvis barnet bliver tilbudt at blive repræsenteret hos os, skal barnet deltage i en testfotografering hos vores professionelle fotograf. En testfotografering koster 1200 kr. Billederne, der bliver taget til testfotograferingen, skal udgøre barnets profilbilleder på hjemmesiden.

Alle modeller skal betale et årsgebyr på 250 kr. Dette gebyr går til vedligeholdelse af modellernes profiler, således vi hele tiden kan holde kunderne opdateret med modellernes detaljer. På denne måde har vi mulighed for at kunne tilbyde modellerne flest mulige jobs.
Hvilke forventninger har bureauet til forældrene? Ved de forskellige jobs skal modellen være ledsaget af en forælder eller en bekendt, som barnet er tryg ved.

Modeljobs foregår primært i hverdagene i almen arbejdstid. Det er altid muligt at takke nej til et job.

Forældrene/modellen skal være indforstået med, at vi ikke kan garantere modeljobs, og at det er kunderne, som vælger, hvilke modeller der bliver booket.

Hver anden måned skal I sende os en opdatering. Denne opdatering skal indeholde dit barns opdaterede mål samt opdaterede privat-billeder af dit barn. Opdateringen er meget vigtig, da kunderne efterspørger modeller i en bestemt højde eller i en bestemt størrelse.

Når I bliver tilbudt en plads hos os, vil I modtage vores modelhåndbog, hvori alt information fremgår.
Hvad får mit barn i modelhonorar? Modellen vil få betaling for alle de jobs, modellen udfører. Betalingen af de forskellige jobs varierer meget, og afhænger af bl.a. varighed, rettigheder m.m. Hvilke jobs kan vi forvente at få tilbudt? Vi kan tilbyde modellen forskellige jobs såsom kataloger og reklamefilm. 

Vi booker aldrig en model ud til en kunde uden at have fået en af forældrenes bekræftelse. Det er derfor også muligt for jer at takke nej til et job, hvis I ikke har mulighed for at arbejde. Hvor foregår de forskellige jobs? Størstedelen af de jobs vi tilbyder modellerne foregår i enten Aarhus eller København-området. Hvor tit får barnet tilbudt jobs? Tilbud af jobs afhænger af kundernes efterspørgsel. Derfor er tilbuddene af jobs meget varierende. Hvad er dine rettigheder til dit barns billeder/optagelser? Når materialet er blevet skudt, tilhører dette udelukkende kunden. Forældrene kan finde materialet som almen kunde, når dette er bliver offentliggjort.

Billederne, som bliver taget til testfotograferingen, tilhører modellen. Dog vil Little People meget gerne have lov at bruge dette materiale til at fremvise den enkelte model.