Nye venner
på modeljob

“Første gang vi var ude og spise sammen grinte vi så meget, at vi næsten ikke kunne stoppe igen”

image

Når man spørger Sophia hvad det bedste ved at være børnemodel er, så svarer hun, at det er alle de nye, gode venner man får: “Vi hygger altid, når vi er på job, og nogle gange får man også slik i pauserne”. Hun nævner også alt det nye tøj, man får lov at prøve på og se før det kommer i butikkerne. “Så kan jeg nå at sige til min mor hvad der skal på min ønskeseddel” forklarer Sophia.  

Hun fortæller hvordan hun har fået nye venner, når hun har været afsted på modeljob: “Man bliver altid lidt venner med de andre børn, som også er på job, fordi man jo hygger sig sammen og får taget billeder sammen. Men nogle af de andre børn som man ser tit bliver man rigtig gode venner med, fordi man lærer hinanden at kende godt og også leger sammen i pauserne”.  

Dette er også tilfældet for Sophia og hendes gode ven Lui, som efterhånden har været på modeljob sammen utallige gange. Når Lui og hans mor, Nadja, kommer til Aarhus har de været ude og spise aftensmad sammen på restaurant. “Det er rigtig sjovt og hyggeligt. Første gang vi var ude og spise sammen grinte vi så meget, at vi næsten ikke kunne stoppe igen” fortæller Sophia. 

“Bagefter aftensmaden har vi også været ude og få en is sammen. Vi ville gerne have fem kugler is hver, men vi måtte kun få to”.  

image