OM OS

Little People er Skandinaviens største modelbureau for børn og repræsenterer nogle af Danmarks skønneste børnemodeller. Bureauet, som blev stiftet i 2010, er i dag ejet af Le Management. Vi har kontorer i henholdsvis Aarhus og København med modeller spredt over hele Danmark og både nationale og internationale kunder. 

Little People sætter en ære i altid at levere et professionelt stykke arbejde for både kunder og modeller. Vi har over 10 års erfaring med at formidle kontakten mellem kunde og model, og ser det som vores fornemmeste opgave at matche vores kunders ønsker og behov med vores modeller. Denne opgave løfter vi ved hjælp af ærlige og empatiske relationer til vores modeller. Dette er grunden til, at vores casting med barnet er yderst vigtig. Det er netop til castingen, at Little People møder barnet og dets forældre. Samtidig giver castingen både forældre og barn indblik i, hvordan det er at være på modeljob. 

At være børnemodel er en hobby, ligesom fodbold, sang eller anden fritidsinteresse og har til formål at give barnet nye, spændende oplevelser. Det er derfor afgørende, at det er i barnets egen interesse at deltage i modeljobs. 

FAQ

Hvordan bliver mit barn model hos Little People?
Ønsker dit barn at blive model hos Little People, skal I udfylde et ansøgningsskema. På baggrund heraf inviteres dit barn til en eventuel casting, hvorefter vi, på baggrund af vores kunders efterspørgsel, vurderer om vi kan tilbyde at repræsentere barnet. Hvis I bliver tilbudt en plads hos os, vil I blive tilsendt vores modelhåndbog, hvori alt information fremgår
[For ansøgningsskema klik her]

Hvilke krav har Little People til sine modeller?
Vi søger alle typer børnemodeller. Det vigtigste er, at barnet er udadvendt, tålmodigt og trives i nye miljøer.
Der betales et årsgebyr på 300 kr. Dette gebyr går til vedligeholdelse af modellens profil, således vi hele tiden kan holde vores kunder opdateret med modellens detaljer og dermed tilbyde flest mulige jobs.

Hvilke forventninger har Little People til forældrene?
Forældre skal være indstillet på at være en aktiv del af samarbejdet med Little People og deltage i aktuelle modeljobs, da modellen altid skal ledsages af en forælder eller bekendt, som barnet er tryg ved.
Hver anden måned skal I sende os en opdatering med barnets opdaterede mål samt nye privatbilleder. Opdateringerne er meget vigtige, da kunderne efterspørger modeller i en bestemt højde eller størrelse.
Som forældre skal man desuden være indforstået med, at der kan komme spørgsmål fra barnet om hvorfor det ikke er blevet valgt til et givent job. Det er forældrenes ansvar at besvare disse spørgsmål. Modelverdenen kan være meget uvis og derfor uden garanti for antal af jobs.

Hvilke jobs kan barnet få tilbudt?
Vi kan tilbyde forskellige jobs såsom kataloger og reklamefilm. Antallet af jobtilbud afhænger af kundernes efterspørgsel og kan derfor variere. Vi kan derfor ikke garantere jobs, da det netop er kunderne som vælger hvilke modeller der bliver booket.

Hvor og hvornår foregår de forskellige jobs?
Størstedelen af de jobs, vi tilbyder vores modeller, foregår i eller omkring enten Aarhus eller København.
Modeljobs foregår primært i hverdagene i almen arbejdstid, og det er altid muligt at takke nej til et job.

Hvad får mit barn i modelhonorar?
Modellen vil modtage betaling for alle de jobs, modellen udfører. Betalingen for jobs varierer og afhænger af bl.a. varighed, rettigheder m.m.

Hvad er mine rettigheder til mit barns billeder/optagelser?
Når materialet er skudt, tilhører dette udelukkende kunden. Forældrene kan finde materialet som almen kunde, når dette bliver offentliggjort.